Renovo Soft Top Reviever 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


34,97 € z DDV

Nov izdelek

Sredstvo za povračanje barve

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Nega kabrioletov.
Tag:

Več informacij

Renovo Soft Top Reviever je najbolj priljubljeno sredstvo za obnovo kabrio streh. Čeprav je bil v osnovi narejen le za kabrio strehe, je postal zelo priljubljen tudi v navtiki. Sredstvo je primerno za vse zbledele strehe ali ponjave. Po nanosu, vaša površina ponovno izgleda kot nova. Na voljo v petih različnih barvnih odtenkih: črna, temno modra, rjava, temno zelena in temno rdeča. Po nanosu sredstva, priporočamo zaščito z Renovo Ultra Proofer impregnatorjem.

Navodila za uporabo:
Sredstva ne redčite ali mešajte z katerim koli drugim proizvodom. To bi lahko škodovalo obstojnosti ali poškodovalo vaše vozilo. Pred nanosom površino obvezno dobro operite z Renovo Soft Top Canvas Cleanerj-em, da odstranite maščobe in umazanijo. V kolikor površina ni dobro očiščena, Renovo ne jamči za popoln uspeh. Vse dele, ki jih ne želite pobarvati ustrezno zaščitite s papirjem in lepilnim trakom. Odlijte nekaj sredstva v večjo posodo ali lonček in dobro premašajte. Nanesite Reviever z novim čopičem. Nanašajte počasi, da preprečite nastanek mehirčkov. Sredstvo vedno nanašajte od sredine proti robu. Odstranite odvečno sredstvo z vseh steklenih, plastičnih ali lakiranih površin. Ne nanašajte na neposredni sončni svetlobi, da se sredstvo ne suši prehitro. Odvisno od stanja površine, 1 liter sredstva je dovolj za dva sloja nanosa. Pred drugim nanosom, se mora prvi dobro posušiti. Pred nanosom se prepričajte, da imate dovolj sredstva za celoten nanos. Sredstva vam med samim nanosom ne sme zmanjkati. Renovo za vsako streho priporoča nanos dveh slojej Revieverja. V kolikor je površina zelo poškodovana oz. zbledela, bo potreben kakšen nanos več. Sredstvo se popolnoma posuši po treh urah oz. odvisno od temperature. Vozila ne izpostavljajte vodi ali dežju, dokler se površina povsem ne posuši in zaščiti z Renovo Ultra Proofer impregnatorjem. Za popoln rezultat priporočamo sušenje 24 ur in šele potem impregnacijo z Ultra Prooferjem.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.

Povezani izdelki