Megiuar's Keep Clear Headlight Protecant 120ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

G17804EU

Nov izdelek

Zaščitni premaz za žaromete

Tag:

Več informacij

Ohranite vaše žaromete jasne z Meguiar's premazom Keep Clear. Ker za nočno vožnjo v vašem avtomobilu ni nič pomembnejšega od žarometov, je za vašo varnost najpomembnejše, da jih ohranjate kristalno čiste s kakovostnim čistilom, da zagotovite najboljšo vidljivost. Ohranjanje luči v brezhibnem stanju je ključno, ko gre za ohranjanje vidljivosti, sploh ponoči. Porumenele ali zbledele luči lahko zmanjšajo svetilnost bolj, kot se morda zavedate in lahko včasih poskrbijo za neuspešen tehnični pregled. Ohranjajte jih v odličnem stanju s tem premazom za žaromete, ki je enostaven za uporabo in se razprši. Edinstvena formula pomaga zaščititi pred UV žarki in nudi jasnost do enega leta.

Navodila za uporabo:
Prepričajte se, da najprej opravite morebitno potrebno čiščenje oziroma poliranje žarometov.
Za najboljše rezultate nanesite v senci na hladen žaromet. Pred uporabo zaščitite predele okoli žarometa, da preprečite, da bi razpršilo prišlo na barvo in plastične okrasne dele. Če pride do prekomernega pršenja, odstranite z alkoholom. Izogibajte se škropljenju v vetrovnih dneh.
Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite 1 srednje moker nanos na celotno površino žarometa, tako da prejšnji nanos prekrivate za 50 %. Pustite, da se prvi nanos suši 3-5 minut, nato pa nanesite drugi srednje moker nanos, da popolnoma zaprete lečo žarometa.Ta postopek ponovite na drugem žarometu. Premaz se na dotik posuši v 3-5 minutah, popolno trdnost doseže v 24 urah.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. Ne izpostavljati zmrzovanju.



Povezani izdelki