Leather Expert Leather Filler Black 50ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,97 € z DDV

LE287

Nov izdelek

Polnilo za popravilo poškodb na usnju - črne barve

Več informacij

Leather Filler je specialno polnilo za popravilo in obnovo usnjenih in vinilnih površin. Produkt namenjen da zapolni vse vrste prask, lukenj in vreznin na usnjenih površinah. Lahko ga obrusimo z brusnim papirjem. Primeren je za popravilo vseh vrst usnja v vozilih, usnjeni galanteriji in usnjenem pohištvu. 

Prednosti:
- Fleksibilnost
- Namenjen za črno oz. temno usnje
- Zapolni vse vrste prask, lukenj ali ureznin
- Namenjen za profesionalno ali domačo uporabo

Navodila za uporabo:
Pred nanosom Fillerja moramo površino obvezno dobro razmastiti. Priporočamo uporabo čistila Leather Expert Alcohol Cleaner. Filler nanašamo s posebnim paletnim nožkom na že pripravljeno površino. Večje poškodbe obdelamo postopoma z več tankimi sloji. Pred barvanjem se mora površina popolnoma posušiti. Prvi sloj barve nanesemo z gobico in s krožnimi gibi. Vse nadaljnje sloje barve nanesemo z gobico ali pištolo za barvanje. Nanesemo 3-4 sloje barve. Vsak sloj mora biti popolnoma suh pred nanosom naslednjega sloja. Po barvanju nanesmo še Zaključni sloj Top Coat. Nanesmo 3-4 sloje z gobico ali pištolo za barvanje. Vsak sloj mora biti pred nanosom naslednjega popolnoma suh.  Za izboljšanje trdnosti in obstojnosti uporabite še Leather Expert Cross Linker kot aditiv k barvi ali Top Coatu (5%).

Nasvet:
Za popravilo bolj globokih poškodb priporočamo uporabo Leather Expert Flexi Filler. 

Varnostni napotki:
H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. EUH208 Vsebuje: 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on; Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on (3:1). Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki