Leather Expert Cross Linker 150ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

LE280

Nov izdelek

Aktivaor za popravilo usnja

Več informacij

Cross Linker za usnjene in vinilne površine je specialno sredstvo, katero znatno izboljša oprijemljivost poliuretanskih snovi. Zagotavlja močnejši in bol odporen sloj površine. Uporabljamo ga kot dodatek k barvi za usnje, zaključnemu sloju ali Adhesion promoterju. Primeren je za profesionalno ali domačo uporabo. Primeren je za vse vrste usnjenih površin v vozilih, usnjenem pohištu ali usnjeni galanteriji.

Navodila za uporabo:
Cross linker dodajamo sredstvom kot so Leather Adhesion Promoter, Leather Colourant in Leather Top Coat z namenom,da izboljšamo njihove lastnosti. Dodajamo ga v 5-10%. Produkt aktiviramo z vročino zato je potrebno po nanosu površino segreti z vročim zrakom. Narejeno mešanico moramo porabiti v časovnem okviru 6 ur. Po nanosu površine 5 dni ne čistimo.

Varnostni napotki:
Nevarno:H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. H335 Lahko povzroči draženje dihalnih poti. H332 Zdravju škodljivo pri vdihavanju. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščito za oči/zaščito za obraz. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P403 + P235 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem.

Povezani izdelki