3D Glass Polish 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


32,97 € z DDV

521OZ16

Nov izdelek

Polirna pasta za stekla

Category: Paste za stekla.
Tag:

Več informacij

Moderna polirna pasta za poliranje in čiščenje steklenih površin ki vsebuje cerijev oksid in je zato izredno učinkovita. Samo steklo izjemno trdna površina in jo zato z navadnimi polirnimi pastami težko obdelujemo. Stekla bodo po opravljenem delu spet popolnoma kot nova. Pasta omogoča popravilo manjših nepravilnosti na steklu, odstranitev oksidacije in ostalih nesnag. Odlično služi kot predpriprava za zaščitne premaze stekel. 

Navodila za uporabo:
Stekleno površino pred poliranjem dobro očistimo z kvalitetnim čistilom za stekla. Plastenko dobro pretresemo in pasto nanesemo na aplikator ali polirni disk in začnemo z poliranjem. Med samim postopkom poliranja je potrebno površino večkrat napršiti z vodo. Po končanem poliranju površino očistimo z čistilom 3D WIPE in zbrišemo z mikro krpo.

Varnostni napotki:
Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki