Gipy Foam Lance Pro V2.1 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


44,97 € z DDV

Nov izdelek

Penomat za nanos pene

Category: Penilci.
Tag:

Več informacij

Gipy Foam Lance V2.1 je najnovejša generacija nastavkov za nanos visoko penečih predpranj in šamponov. Omogoča nastavljiv nanos detergentov (horizontalno ali vertikalno) le z obratom zapestja. Visoko pretočni zračni ventil omogoča popoln pretok zraka in vode, kar ustvarja izjemno bogato peno, katera je v primerjavi z običajnimi penilci kar 30% bolj gosta. Z nastavljivo šobo lahko nanašate pod ostrim 0° kotom ali nežnim, izjemno širokim 90°. Medeninasta glava penilca preprečuje korozijo in oksidacijo.  Nepogrešljiv pripomoček za pranje osebnih vozil, delovnih vozil, motorjev, plovil in ostalih pralnih površin. Volumen rezervoarja za detergent je 1000ml.

V desnem meniju izberite ustrezen adapter, ki se prilega vašemu visokotlačnemu čistilcu. Za uporabo v kombinaciji z Karcher EasyLock pištolami je potrebno dokupiti še adapter Karcher HD/HDS NEW

Šamponi iz naše ponudbe primerni za uporabo v foam lance-u.

* Vse spoje med penilnikom in adapterjem je pred uporabo potrebno poviti z tesnilnim materialom, ki ni priložen v paketu.

 

Dodatki

Gipy teflonski trak
0,79 €
wishlist
Gyeon Q2M Foam 1L
17,97 €
wishlist
Labocosmetica Neve 1L
16,97 €
wishlist
K2 Bela PRO Energy Fruit 5L
29,97 €
wishlist

Povezani izdelki