Poorboy's Black Hole 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

PB-BH-16

Nov izdelek

Glaze za temne lake

Tag:

Več informacij

Poorboy's Black Hole Show Glaze je legendaren glaze za povečevanje sijaja na temnih vozilih. Zelo enostaven za uporabo. Le nanesete in odstranite. Black Hole čisti in obnavlja lak, medtem ko posebna polnila pomagajo pri zakrivanju manjših prask in nepravilnostih na laku. Za seboj pušča neverjeten sijaj in gladko površino. Primeren za uporabo na vseh temnih barvah kot so črna, rdeča, modra in ostale.  is something of a modern day legend in the car care and detailing industry. Sredstvo lahko nanašete tako na soncu kot tudi v senci. Primeren za ročni ali strojni nanos. Priporočamo uporabo Black Hole-a pred nanosom zaščitnega voska ali sealanta.

Navodila za uporabo:
Poorboy's Black Hole vedno nanašajte na čisto vozilo. S pomočjo mikro krpe ali aplikatorja sredstvo razmažite po površini, počakajte par minut in ga nato s čisto in mehko krpo odstranite. V kolikor sredstvo nanašate strojno, nastavite obrate polirnega stroja na minimum in polirajte do sijaja.

Varnostne mere:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki