AutoMagic Banana Magic 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

66AM73A

Nov izdelek

Kremni vosek z bananinim oljem

Category: Tekoči voski.
Tag:

Več informacij

Banana Magic je zaščitni vosek, posebno izdelan za dodajanje visokega sijaja in gladkosti novim in rabljenim avtomobilom. Vsebuje bananino olje, ki dodaja prijeten vonj banane. Vosek se ne praši in je dolgo obstojen. Zelo enostaven za uporabo in nanos. Okolju prijazen izdelek.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. S pomočjo penastega aplikatorja nanesite vosek na čisto, suho in ohlajeno površino ter ga enakomerno razmažite. Z kvalitetno in čisto mikro krpo, površino zloščite do sijaja. Za strojni nanos priporočamo uporabo mehkih polirnih gobic.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Vnetljivo. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Hlapi lahko povzročajo zaspanost ali omotico. Hraniti izven dosega otrok. Ne vdihavati hlapov. Preprečiti stik s kožo. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo.

Povezani izdelki