Soft99 DiGloss Black Devil Tire Wax 200ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

S9902099

Nov izdelek

Zaščitni vosek za pnevmatike

Več informacij

Ogljikovi delci in črna karnauba skupaj ustvarjata čudovit, naraven črn sijaj pnevmatike. Z elegantnim črnim videzom ta vosek za pnevmatike ščiti pnevmatike pred bledenjem ali porjavenjem zaradi UV žarkov, umazanije itd. Odlična hidrofobnost zagotavlja, da učinek traja vsaj 2 meseca, brez uporabe ogljikovodikovih topil. Formula na osnovi voska ne prši po vozilu. Vključuje dve gobici za pnevmatike 'Pitasupo' za enostavno nanašanje.

Navodila za uporabo:

Pnevmatiko dobro operite z namenskim čistilom in popolnoma posušite. Nanestite tri črte ne priložen aplikator in enakomerno nanesite na pnevmatiko. Priporočamo, da po nanosu naslednjih 10-20 minut počakate, da se premaz popolnoma posuši. Čas sušenja je odvisen od zunanje temperature. V kolikor pride do neenakomernega videza, priporočamo, da na pnevmatiko naneste še en tanjši sloj premaza.

Varnostni napotki:
Nevarno: H228 – Vnetljiva trdna snov. H372 – Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 – Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz.

Povezani izdelki