Shiny Garage Monster Wheel Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

SG14.4500

Nov izdelek

Detergent za čiščenje platišč

Več informacij

Shiny Garage Monster Wheel Cleaner je visoko efektivno čistilo za čiščenje platišč.  Poleg zavornega prahu in kovinskih delcev z lahkoto odstranjuje tudi usedline, depozite, maščobe in blato. Unikatna gelasta formula omogoča, da sredstvo dlje ostane na površini in tako izboljša učinek čiščenja. Sredstvo je popolnoma varno za uporabo in ne poškoduje zaščitnih premazov na platišču. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo se prepričajte, da je površina popolnoma ohlajena. Nanesite sredstvo na površino in pustite delovati 2-4 minute. Sredstvo se ob stiku z kontaminacijo obarva rdeče. Za odstranjevanje težje umazanije si lahko pomagate tudi z gobo ali krtačo. Površino nato dobro sperite z vodo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Natrijev merkaptoacetat. Pozor: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280  Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpis.  Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: anionske površinsko aktivne snovi, parfum.

Povezani izdelki