Bilt-Hamber Auto-QD 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

BHAQD

Nov izdelek

Koncentriran quick detailer za zaščito in sijaj vozil

Category: Quick Detailerji.
Tag:

Več informacij

Bilt-Hamber Auto-QD je unikaten koncentran quick detailer, zasnovan za nadgradnjo obstoječih voskov, čiščenje laka ter povečevanje sijaja vozil. Auto-QD je odlično čistilo za brezvodno čiščenje vozil, primeren je za uporabo v območjih omejene uporabe vode, posebni polimeri pa poskrbijo za površino brez prask. Dodani UV blokerji preprečujejo bledenje in oksidacijo barvanih in lakiranih površin. Zelo je primeren tudi za vzdrževanje in povečevanje obstojnosti predhodno nanešenih voskov ali sealantov. Detailer je koncentriran in ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo. Tako postane eden najbolj ekonomičnih detailerjev na trgu. Primeren za uporabo na vseh zunanjih površinah, tudi plastikah in steklih. 

Navodila za uporabo:
Mešalna razmerja: 1:20 - Za brezvodno pranje in pomoč pri sušenju vozil. 1:10 = lubrikant za polirni plastelin in detailer z nizkim sijajem. 1:5 = Detailer z srednje visokim sijajem in pomoč pri odstranjevanju voskov. 1:2 = Detailer z visokim sijajem. 1:1 = Detailer z najvišjim sijajem, brezvodno pranje in premaz za sijaj plastičnih površin.
Sredstvo zredčite v razpršilko ter ga napršite na površino. Z čisto mikro krpo površino obrišite. Krpo nato obrnite na čisto stran in površino še enkrat prebrišite, da odstranite vse sledi detailerja.

Varnostni napotki:
P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. 

Povezani izdelki