Gyeon Q²R Wash1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


20,97 € z DDV

Q2RW1000

Nov izdelek

Šampon za pranje plovil

Tag:

Več informacij

Gyeon Q²R Wash je učinkovit šampon za ročno pranje jaht, vodnih skuterjev, jadrnic, čolnov in ostalih plovil. Čisti in odstranjuje navadno umazanijo kot tudi lažjo organsko kontaminacijo. Je zelo koncentriran in popolnoma varen za uporabo na vseh zunanjih površinah, tudi lesenih. Q²R Wash lahko uporabljate kot običajen šampon, zredčen z vodo ali kot efektivno predpranje pri nanosu s penilcem. Enostavno razgradi umazanijo in lažjo kontaminacijo, njegova naravna gladkost pa naredi pranje enostavno in varno. Z uporabo rokavice iz mikro vlaken, npr. Q²M Smoothie, bo plovilo postalo dobro očiščeno in sijoče.

Navodila za uporabo:
Zredčite 50ml šampona z 15L vode ter nanesite s pomočjo gobe, rokavice ali penilca. Ne uporabljajte ga na neposredni sončni svetlobi. Šampon se na površini ne sme zasušiti. Ostanek šampona sperite z visokotlačnim čistilcem ali cevjo.

Varnostni napotki:
POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila. Povzroča draženje kože.  Povzroča hudo draženje oči.  Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki