KochChemie Hydro Foam Sealant S0.03 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


35,97 € z DDV

465001

Nov izdelek

Zaščitno sredstvo za vozila

Category: Sealanti.
Tag:

Več informacij

Premium mokri zaščitni vosek za plastične, steklene in barvne površine. Ustvarja globok sijaj, odlično hidrofobnost, preprečuje obledenje plastičnih delov, impregnira cabrio strehe ter vsebuje prijeten sadni vonj po češnji.

Navodila za uporabo:
Sredstvo zredčite z vodo v razmerju od 1:50 do 1:150 Vozilo nato dobro operite. Lahko nanesete na mokro vozilo, direktno po pranju in ga sperete s čisto vodo. Lahko pa ga nanesete po pranju na suho vozilo in obrišete s čisto in kvalitetno mikro krpo. Lahko ga nanesete na vse lakirane površine, plastike, stekla, krom in platišča.

Varnostni napotki:
Nevarno: Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Povzroča hude poškodbe oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Ne vdihavati hlapov ali razpršila. Preprečiti sproščanje v okolje. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/obraz. PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. Ne izzvati bruhanja. PRI STIKU S KOŽO(ali lasmi): Takoj sleči vsa kon taminirana oblačila. Kožo izprati z vodo ali prho. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadal jujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Vsebuje: Ocetna kislina. 1-propanaminij,2-hidroksi-N-(2-hidroksipropil)-N,N-dimenil-,diestri z maščobnimi kislinami rastlinskega olja,C18-nenasičen,metil sulfati(olja),Amini,alkil lojevih maščobnih kisline,etokse liranih,Poli(3-((2-aminoetil)amino)propil)metil(dimetil)siloksan,metoski-terminirno.


 

Povezani izdelki