Auto Finesse Tripple 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

TRI500

Nov izdelek

Čistilo, poliš in zaščita v enem

Tag:

Več informacij

Auto Finesse Tripple je zaščita, čistilo in vosek v enem. Obogaten je z čistim Brazilskim carnauba voskom. Tripple je enostaven za nanos. Vozilo spolira, očisti in zaščiti v enem preprostem koraku. Odličen za hitro pripravo vozila. Po nanosu za seboj pušča sijoč in globok videz ter povsem gladko površino. Čez Tripple lahko brez težav naneseta še katerega izmed carnauba voskov in mu tako povečate obstojnost. Sredstvo je primerno tako za ročni kot tudi strojni nanos.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom dobro očistite in posušite površino. Za boljši učinek priporočamo, da s Auto Finesse Iron Out odstranite tudi vso kontaminacijo. Sredstvo nanesite na penast aplikator in z križnimi gibi dobro pokrijte celoten panel. Ko se sredstvo posuši, ga odstranite s mehko in čisto mikro krpo. Kljub temu, da Tripple nudi odlično zaščito, lahko vozilo po potrebi še dodatno zaščitite s katerim izmed carnauba voskov. Sredstvo je primerno tudi za strojni nanos s pomočjo mehke polirne gobice.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. EUH208  Vsebuje mergal k9n. Lahko povzroči alergijski odziv.


Povezani izdelki