Detail Guardz Dirt Lock Scrub and Pump Attachment

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

DL-SAPBLACK

Nov izdelek

Vložek za čiščenje pripomočkov

Več informacij

The Detail Guardz Dirt Lock Scrub and Pump Attachment je ultimativen vložek za vedro, namenjen maksimalnemu odstranjevanju umazanije iz gob, rokavic, krtač in čopičev. Zasnovan je tako, da s pomočjo vzmeti umazano vodo potisne na dno vedra, čista pa se dvigne nad vložek. Voda nad vložkom je tako vedno čista. Posebna oblika omogoča, da lahko gobo, rokavico ali poljuben pripomoček podrgnete po vložku ter na ta način odstranite še več umazanije. Vložek je kompatibilen z vložki Detail Guardz Dirt Lock.

Navodila za uporabo:
Scrub and Pump Attachment namestite na vložek Detail Guardz Dirt Lock. V vedro nalijte vodo in dodajte vaš priljubljen šampon. Gobo, rokavico oz. drug pripomoček namočite v vedro ter podrgnite ob vložek, da vsi večji delci umazanije odpadejo. Vložek nato potisnite proti dnu vedra. Vložek bo umazanijo potisnil na dno ter dostavil čisto vodo v kateri nato sperete gobo in nadaljujete s pranjem vozila.

Povezani izdelki