Alchemy White Wash 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

ALC-WW1000

Nov izdelek

Visoko peneče predpranje

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Več informacij

Alchemy White Wash je visoko peneče, pH nevtralno predpranje. Z uporabo 'hydro-cling' tehnologije bo White Wash varno odstranil umazanijo in nesnage s površine vozila. Gosta pena nežno razgradi umazanijo, da jo lahko enostavno sperete z visokotlačnim čistilcem. White Wash je zelo efektivno predpranje a obenem dovolj nežno, da ne odstrani predhodno nanešenih voskov, sealantov ali keramičnih zaščit. 

Navodila za uporabo:
White Wash je namenjen uporabi v kombinaciji z visokotlačnimi ali ročnimi penilci. Zredčite sredstvo z vodo v razmerju 1:5 (težja umazanija) do 1:25 (lažja umazanija). V ekstremnih primerih lahko uporabljate tudi nerazredčenega. Sredstvo nanesite od strehe navzdol in pustite delovati dokler pena ne odteče s površine. Vozilo sperite in operite z šamponom.

Varnostni napotki:
Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki