BlackFire sio2 Wheel Seal 226g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


43,97 € z DDV

BF-975

Nov izdelek

Zaščitni vosek za platišča

Tag:

Več informacij

Blackfire Sio2 Wheel Seal z dodanimi keramični delci je ultimativen zaščitni vosek za platišča. Primeren je za vse vrste platišč. Zaradi dodanih Sio2 delcev platišča ščiti dlje od konvencionalnih voskov. Uspešno varuje pred zavornim prahom, korozijo, zunanjimi vplivi, cestno soljo in ostalo umazanijo ob enem pa omogoča, da je čiščenje platišča bistveno lažje. Njegova posebnost je tudi, da zakrije mikro razpoke in tako še dodatno ščiti vaše platišče. Nanos voska je sila enostaven po nanosu pa površina postane bistveno bolj gladka ter sijoča. 

Navodila za uporabo:
Platišče dobro operemo za namenskim čistilom za platišča ter posušimo. Za sušenje si lahko pomagamo tudi z stisnjenim zrakom, da odstranimo vse vodne kapljice. Z pomočjo penastega aplikatorja nanesemo vosek po celotni površini platišča in z mehko mikro krpo zbrišemo do suhega. Vosek vedno nanašamo na popolnoma ohlajena platišča. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok.


Povezani izdelki