Angelwax Shield 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

ANG50641

Nov izdelek

Zaščita za tekstilne površine

Več informacij

Angelwax Shield je vrhunski zaščitni premaz za vse notranje in zunanje tekstilne površine. Preprečuje nastanek madežev zaradi razlitja tekočin in hrane, dežnih madežev, odlično pa se obnese tudi kot zaščitni premaz za kabrio strehe. Primeren je za zaščito vsega tekstilnih površin v in na vozilu. Zaščitena površina odbija madeže in je precej bolj enostavna za čiščenje. Shield je primeren tudi za zaščito oblazinjenega pohištva, sedežnih garnitur, jedilnih stolov,...

Navodila za uporabo:
Dobro pretresite vsebino. Pred uporabo priporočamo, da površino dobro očistite z Angelwax Absolution čistilom za tekstil in pustite, da se posuši. Za čiščenje težje umazanih površin si pomagajte s ščetko. Napršite Shield po celotni površini, ki jo želite zaščititi in pustite sušiti 12 ur. Pozor! Sredstvo nanašajte v izjemno tankem sloju. Že majhna količina sredstva popolnoma zadostuje za odličen zaščitni sloj. V kolikor boste nanesli preveliko količino sredstva lahko površina postane lepljiva.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 – Povzroča hudo draženje oči. EUH 208  Vsebuje Acticide MBS. Lahko povzroči alergijski odziv. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302+P352  PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.



Povezani izdelki