Auto Finesse Glass Ceramics Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

CRPK2

Nov izdelek

Komplet za zaščito stekel

Tag:

Več informacij

Komplet za nego in zaščito steklenih površin v vašem vozilu. Vsebuje vse kar potrebujete za čiščenje, zaščito ter briljanten in kristalen pogled skozi vaše vetrobransko steklo. Površine ščiti do 12 mesecev.

Vsebina kompleta:
    1 x Glass Polish 100ml
    1 x Residue Remover 100ml
    6 x Glass Coating Wipes
    1 x Zaščitne rokavice
    1 x Nalepke
 

Navodila za uporabo:
Steklo pred poliranjem dobro očistite in po potrebi razmastite. Nanesite par kapljic paste na aplikator ali gobico ter začnite s poliranjem. Steklo vedno polirajte s križnim premikanjem. Ostanek paste nato obrišite s čisto mikro krpo. Po končanem poliranju dobro očistimo s čistilom Residue Remover.
Na koncu na nesemo še zaščito za stekle, ki je v obliki robčka. Namažemo na površino. Počakamo nekaj časa in dobro zbrišemo z kvalitetno mikro krpo.

Varnostni napotki:
POZOR: H225 Vnetljiv aerosol. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/ zaščito za oči/zaščito za obraz. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P271 – Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Vsebuje propan-2-ol. Lahko povzroči alergijsko reakcijo.

Povezani izdelki