D-Con Vanilla Cream Wax 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,97 € z DDV

DWAC_201_500

Nov izdelek

Vosek za zaščito in sijaj vozil

Category: Tekoči voski.
Tag:

Več informacij

Vanilla Cream Wax je zaščitni vosek, ki na površini ustvari bleščeč sijaj in moker videz. Primeren je za vse vrste barv, posebej odlično pa se obnese na temnih barvah. Unikatna mešanica polimerov, smole in carnauba voska zagotavlja odlične rezultate. Ne pušča madežev na površinah. Svež in prijeten vonj po vaniliji vosek naredi še boljši. Izredno enostaven za nanašanje.

Navodila za uporabo:
Površino pred nanosom dobro operemo in posušimo. Za maksimalen učinek je potrebno odstraniti tudi vse stare voske in premaze. Priporočamo čiščenje z Dodo Juice Lime Prime 500ml. Vosek nanesemo z aplikatorjem ali mehko mikro krpo v tankem sloju. Pustimo par minut, da se sredstvo vpije v površino. Ostanek voska obrišemo z mehko mikro krpo.

Varnostni napotki:
Nevarno: H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki H319 - Povzroča hudo draženje oči. P101: Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102: Hraniti zunaj dosega otrok. P103: Pred uporabo preberite etiketo. P264: Po uporabi temeljito umiti roke. P273: Preprečiti sproščanje v okolje. P280: Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za obraz. P305+P351+P338: PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313: Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501: Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja odpadkov omogočenem v vaši občini. EUH066: Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.


Povezani izdelki