Bilt-Hamber Cleanser-Fluid 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


20,95 € z DDV

BH-CF500

Nov izdelek

Čistilo za lakirane površine

Več informacij

Bilt-Hamber Cleanser-Fluid globoko očisti vse pore na lakiranih površinah. Odstranjuje trdovratno cestno umazanijo, stare zaščitne premaze, katran,... ter pripravi površino za nanos voska. Površina očiščena z Cleanser-Fluid postane optimalno pripravljena za nanos katerega koli voska ali sealanta. Cleanser-Fluid je unikaten izdelek, razvit v laboratorijih Bilt-Hamber. Zagotavlja najboljše ne abrazivno čiščenje površine pred nanosom premazov. Zelo je primeren za uporabo po čiščenju s polirnim plastelinom. Poleg izdelka je priložena tudi mikro krpa za čiščenje.

Navodila za uporabo:
Izdelek vedno nanašajte v senci na popolnoma ohlajeno površino. Napršite sredstvo na čisto in suho površino. Z priloženo mikro nežno obrišite površino, da odstranite trdovratno umazanijo. Krpo nato obrnite na čisto stran ter površino obrišite do suhega. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki: 
EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. EUH210 Varnostni list na voljo poklicnim uporabnikom na zahtevo. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči.

Povezani izdelki