Colourlock Alcantara & Tekstil Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


43,97 € z DDV

924447

Nov izdelek

Komplet za čiščenje in zaščito občutljivih tkanin

Tag:

Več informacij

Komplet za čiščenje in zaščito vseh občutljivih površin kot je npr. alkantara. Vsebuje namensko čistilo za občutljive tkanine, katero je popolnoma varno do tkanine. Poleg prejmete tudi impregnacijski sprej s katerim zmanjšate možnost nastanka madežev, površina pa postane hidrofobna in odbija vodne kapljice. Za lažje čiščenje boste v kompletu našči tudi gobico ter krtačko.

Navodila za uporabo:
Čiščenje večjih površin: Nanesite čistilo direktno na umazano površino ter jo nato nežno obrišite z čisto mikro krpo. Po potrebi postopek ponovite. Odstranjevanje madežev: Nanesite čistilo na priloženo gobico ali krtačko. Gobico stisnite, da se na njeni površini pojavi pena. S krožnimi gibi očistite umazano mesto. Ostanek čistila in madeža nato obrišite z vlažno krpo. Madeža ne drgnite in močite premočno. Da bi preprečili nastanek madežev svetuemo, da površino zaščitite s priloženim sprejem Colourlock Waterproofing for Leather and Textiles.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki