3D Exctractor Shampoo 19L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 8 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 8 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,60 €.


89,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 15,89 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 15,89 €
Odplačati želim čim prej
3 x 31,44 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 31,44 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

208G05

Nov izdelek

Čistilo za globinsko čiščenje tekstila in oblog

Več informacij

Profesionalni šampon za strojno čiščenje tekstila. Posebna nizko peneča formula omogoča enostavno čiščenje v kombinaciji z ekstrakcijskimi sesalniki. Varuje, da se sredstvo v sesalcu ne peni preveč, kar preprečuje, da bi motor sesalnika zajel tekočino. Posebna formula ob enem odstranjuje tudi neprijetne vonjave iz tekstilnih površin. Varno ga uporabljamo v kombinaciji z vso strojno opremo za čiščenje preprog oz. tekstila. Primerno za čiščenje: preprog, itisonov, oblazinjenega pohištva, notranjosti vozil in vseh vrst tekstila. Po čiščenju pušča prijeten vonj. Dodana optična belila pa omogočajo, da je površina po čiščenju kot nova. 

Prednosti:
- Formula z malo pene, posebej ustvarjena za sesalnike s hladno in toplo vodo.
- Odstranjuje umazanij, maščobo, umazanijo, madeže hrane, kave, sode in hišnih ljubljenčkov.
- Očisti in odišavi blago, blago, preproge in oblazinjenje v enem koraku.
- Optična belila obnovijo tovarniško nov videz – ne bodo zbledeli ali razbarvani.
- Nič ostankov – ekstrakti popolnoma pustijo vlakna čista in nelepljiva.
- Koncentrirana formula 
- Tehnologija Green Earth 3D – Biorazgradljiva, Prop 65 in V.O.C. skladno

Navodila za uporabo:
Sredstvo je koncentrirano zato ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo.  Redčimo v razmerju od 100ml na 2L vodo do 200ml na 2L vode. Odvisno od stopnje umazanije. S pomočjo naprave nanesemo na površino in posesamo z sesalnikom.  Pri čiščenju si lahko pomagamo z pripomočki za čiščenje kot so krtače, krpe... Na površino lahko nanesemo s pomočjo pršilke, pokrtačimo in zbrišemo. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: Kvaterne amonijeve spojine di-C8-10-alkildimetil, kloridi; Maščobni alkohol, etoksiliran. Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P330 + P331 PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. P303 + P361 + P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. P304 + P340 PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo pustiti v udobnem položaju, ki olajša dihanje. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 5% - 15%: EDTA in njene soli; < 5%: neionske površinsko aktivne snovi; konzervansi, parfumi






Povezani izdelki