K2 Nuta Anti Insect Pro 1L

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,97 € z DDV

D4011

Nov izdelek

Profesionalno čistilo za insekte

Tag:

Več informacij

K2 Nuta Anti Insect Pro je moderno in učinkovito sredstvo za hitro in enostavno odstranjevanje insektov in žuželk iz vozil. Zaradi svojih sestavin je popolnoma varen za uporabo na lakiranih, plastičnih in steklenih površinah. Deluje hitro in učinkovito in s tem preprečuje poškodbe površin. 

Navodila za uporabo:
Vozilo najprej speremo z vodnim curkom. Na insekte napršimo sredstvo. Pustimo učinkovati ca 30 sekund in nato dobro speremo z vodnim curkom. Vozilo očistimo še z nevtralnim kvalitetnim šamponom. V kolikor je potrebno si pomagamo še s posebnimi gobicami za odstranjevanje mrčesa. Sredstvo naj se na površini ne zasuši.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Vsebuje pomarančevec, sladki, ekstrakti. Lahko povzroči alergijski odziv. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, EDTA in njene soli



Povezani izdelki