Leather Expert Steering Wheel Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

LE336

Nov izdelek

Komplet za popravilo volana

Tag:

Več informacij

Leather expert Steering Wheel Kit je priročen komplet za obnovo usnjenih volanskih obročev. Vsebuje vse kar potrebujete za popravilo. Komplet je pripravljen za uporabo.

Vsebina kompleta:
-  1 x Sredstvo za pripravo Leather Preparer 50ml
-  1 x Tekoče čistilo Leather Expert Alcohol Cleaner 50ml
-  1 x Barva za barvanje usnja Leather Expert Colour Black 50ml
-  1 x zaključni sloj Leather Expert Top Coat 50ml
-  2 x Gobica
-  1 x Brusna gobica
-  1 x Krpa iz mikro vlaken

Pozor: V kompletu je črna barva za obnovo črnih volanov. V kolikor bi želeli obnoviti volan drugačne barve je potrebno barvo dokupiti ločeno. 

Navodilo za uporabo:
1 Korak: S pomočjo tekočine Leather Preparer iz površine odstranite stari sloj barve. To bo znatno izboljšalo oprijemljivost barve.
2 Korak: S pomočjo čistila Alcohol Cleaner v celoti razmastite površino.
3 Korak: S pomočjo gobice nanesite barvo za usnje z krožnimi gibi. Nadaljnje sloje lahko nanesemo tudi z pištolo za barvanje. Nanesemo 3-4 sloje. Vsak sloj mora biti pred nanosom popolnoma suh.
4. Korak: Nanesemo zaključni sloj Top Coat. Nanesemo 3-4 sloje s pomočjo gobice ali z pištolo za barvanje. Vsak sloj mora biti pred nanosom popolnoma suh. Za boljšo trdnost lahko dodamo še aditiv Cross Linker v višini 5%.

Nasvet:
V kolikor je površina poškodovana in so na volanu vidne poškodbe svetujemo da luknje zapolnite z polnilom Leather Expert Filler. Sedem dni po obnovi volana ne čistite z nobenim čistilom.

Povezani izdelki