Chemical Guys Convertible Top Cleaner 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

SPI_192_16

Nov izdelek

Čistilo za platnene strehe

Category: Nega kabrioletov.
Tag:

Več informacij

Chemical Guys Convertible Top Cleaner je univerzalno in moderno čistilno sredstvo za enostavno čiščenje vseh vrst kabrio streh. Poleg vozil je sredstvo uporabno tudi na šotorih, tendah in drugih podobnih površinah. Sredstvo, ki je odobreno s strani večine večjih svetovnih proizvajalcev vozil. Deluje na tekstilnih, vinilnih in sintetičnih površinah. Njegova formula omogoča, da sredstvo hitro in enostavno prodre v umazanijo in je loči od površine. Ohranja originalno barvo površin in služi kot edinstvena priprava za nadaljnjo zaščito.
Uporaba sredstva je sila enostavna. 

Navodilo za uporabo:
Sredstvo napršimo na površino. Priporočamo uporabo nežne ščetke za mehansko čiščenje. Po ščetkanju le speremo z vodo ali zbrišemo z mikro krpo. V kolikor gre za večjo stopnjo umazanije pustimo čistilo na površini učinkovati nekaj časa. in na koncu dobro speremo z vodo ali zbrišemo z krpo. 

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Vsebuje pomarančevec, sladki, ekstrakti. Lahko povzroči alergijski odziv. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, amfoterne površinsko aktivne snovi, EDTA in njene soli, polikarboksilati, parfumi

Povezani izdelki