Leather Expert Leather Conditioner 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

LE277

Nov izdelek

Zaščitna krema za usnjene površine

Category: Negovalne kreme.
Tag:

Več informacij

Zaščitni in negovalni premaz za usnjene površine, namenjen za vse vrste usnja v vozilih, usnjenega pohištva, usnjene galanterije. Usnjene površine nahrani in varuje pred staranjem in pokanjem. Sredstvo je izdelano na podlagi naravnih voskov in olj, kateri izjemno učinkovito hranijo usnje. Primeren je za uporabo na novem in starem usnju.  Zahvaljujoč inovativni formuli ohranja globino barve usnja in za seboj pušča eleganten mat satinast izgled površine ob enem pa ima prijeten vonj po novem usnju.

Prednosti:
- Intenzivno varuje usnjene površine
- Prijazen do kože zaradi svojega nevtralnega pH
- Izdelan na osnovi naravnih olj in voskov
- Primeren za vse barve usnja
- Prijeten vonj po novem usnju
- Ne poškoduje usnjenih površin
- Popolnoma brez topil
- Ohranja tovarniško barvo usnja

Navodila za uporabo:
Pred nanosom mora biti površine predhodno dobro očiščena z namenskim čistilom Leather Expert Leather Cleaner. Nanašamo ga z gobico oz. aplikatorjem z krožnimi gibi. Počakamo ca 5 minut da se vpije v površino in nato zbrišemo z mikro krpo. V kolikor je potrebno postopek ponovimo. Uporabo premaza priporočamo na vsaj na vsake 3 mesece. Premaz ni primeren za uporabo na površinah iz semiša ali nabuka. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila. EUH208 Vsebuje Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on (3:1). Lahko povzroči alergijski odziv. EUH210 Varnostni list na voljo poklicnim uporabnikom na zahtevo             

Povezani izdelki