Leather Expert Aniline Creame 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

LE003

Nov izdelek

Zaščitna krema za Anilin usnje

Category: Negovalne kreme.
Tag:

Več informacij

Leather Expert Aniline Creame je specialna krema za nego usnjenih površin iz aniline in Semi-aniline usnja. (aniline usnje je odprto usnje, brez zaprtega sloja, kateri absorbira vodo.  Krema omogoča varovanje površine zahvaljujoč posebnega zašitnega sloja katerega tvori. Varuje pred umazanijo in madeži.

Krema je primerna izključno za anilin usnje. In kako preverimo ali je usnje Anilin?. Na površino kapnemo par kapljic vode in počakamo nekaj minut. V kolikor je usnje Anilin se bo voda vpila v površino, v kolikor pa je zaprto usnje pa bo voda ostala na površini.  V kolikor bo na površini ostal madež je usnje semi aniline. 

Prednosti:
- Intenzivno varuje površine
- Podaljša življenjsko dobo usnja
- Ne pušča mastnega filma
- Za profesionalno in domačo rabo

Navodila za uporabo:
Pred nanosom mora biti površine predhodno dobro očiščena z namenskim čistilom Leather Expert Leather Mousse. Priporočamo nanos treh slojev kreme. Nanašamo jo z gobico ali mikro krpo. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on (3:1), 2-metil-2H-izotiazolin-3-on, 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on. Pozor: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P261 Preprečiti vdihavanje hlapov. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P333 + P313 – Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov.

Povezani izdelki