3D GLW Series Leather Conditioner 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

349OZ16

Nov izdelek

Balzam za usnje

Category: Negovalne kreme.
Tag:

Več informacij

3d GLW Series Leather Conditioner obnavlja in poživlja obrabljeno usnje, hkrati pa dodaja nemasten sloj zaščite pred UV-žarki z nizkim sijajem. Negovalna formula obnovi izsušeno usnje, da dobi pomlajen in živahen videz. Premaz se odlično odnese tudi kot zaščita za ostale usnjene površine kot naprimer torbice, jakne, sedežne garniture, itd.

Balzam za usnje serije 3D GLW je odlična rešitev za nego in obnovo usnja z napredno UV-zaščito. Če je vaše usnje izgubilo lesk in je videti dolgočasno in zbledelo, je ta balzam za usnje pravi izdelek za oživitev in pomladitev. Ta balzam z vnašanjem bistvenih hranilnih snovi obnovi naravna olja, ki jih usnje sčasoma izgubi zaradi obrabe, okoljskih dejavnikov in izpostavljenosti sončni svetlobi. Ta proaktivni pristop preprečuje, da bi usnje postalo suho, razpokano ali krhko, ter tako zagotavlja njegovo dolgoživost in ohranja razkošen videz. Balzam za usnje serije GLW deluje čarobno, saj globoko navlaži usnje, mu povrne prvotno živahnost ter mu povrne prožnost in mehkobo, ki je značilna za dobro vzdrževano usnje.

Privoščite svojim usnjenim površinam nego, ki si jo zaslužijo, in izkusite preobrazbene učinke balzama za usnje serije GLW. Ta izdelek ni le površinska rešitev; resnično neguje in oživlja vaše usnje, podaljšuje njegovo življenjsko dobo in ohranja njegov videz kot nov. Napredna UV-zaščita dodaja še eno plast zaščite, ki varuje usnje pred škodljivimi sončnimi žarki ter preprečuje nadaljnje bledenje in poškodbe. Z balzamom za usnje serije GLW bodo vaši usnjeni izdelki izžarevali brezčasno eleganco ter s svojo oživljeno lepoto in razkošno teksturo naredili trajen vtis. Zaupajte temu vrhunskemu balzamu, da bo iz vašega usnja izvabil najboljše in poskrbel, da bo ostalo dragocena lastnina, ki bo prestala preizkus časa.

Prednosti:
- Ultimate Leather Revitalizer & Conditioner
- Hiper UV-zaščita
- Oživljavec usnja
- Deluje na vse vrste usnja

Navodila za uporabo:
Pred nanosom Leather Conditionerja, površino dobro očistite z namenskim čistilom za usnje. Pred uporabo dobro pretresite. Sredstvo nanesite na mikro krpo ali aplikator in ga enakomerno razmažite po celotni površini. Pustite, da se krema vpije in nato ostanek obrišite s čisto krpo. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
Pred uporabo preberite navodila o uporabi.

Dodatki

3D GLW Series Leather Cleaner 473ml
13,97 €
wishlist

Povezani izdelki