IK Sprayer E Foam 12

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 33 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 33 točke ki se lahko spremenijo v popust 6,60 €.


339,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 11,18 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
36 x 11,18 €
Odplačati želim čim prej
3 x 119,76 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 119,76 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

82678

Nov izdelek

Baterijski penomat

Category: Penilci.
Tag:

Več informacij

Ste se naveličali, da je vaš penomat stalno brez zraka in izgubljate čas. Potem je baterijski penomat E Foam 12 kot nalašč za vas.  Ik Sprayer E Foam je profesionalni penomat, ki deluje s pomočjo 18V Li-Ionskega vgrajenega kompresorja. Naprava je namenjena za različne sektorje kot so avtomobilizem, industrija, generalna čiščenja,...
Izdelan je iz najkvalitetnejših materialov, kateri zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in maksimalne operativne sposobnosti. Omogoča konstantno pršenje tekočine, dokler je le ta na voljo v rezervoarju, zato je še toliko bolj primeren za pranje večjih vozil in celo kamionov. Zmogljiva 18V baterija z enim polnjenjem omogoča kontinuirano pršenje do 1 ure. Penomat je opremljen tudi z ventilom za polnjenje na komprimiran zrak, v primeru da nam zmanjka baterije.  Priložene so tri različne šobe za pršenje, katere ustvarjajo različne oblike pene. 

Tehnični podatki:
- Maksimalen tlak: 4 Bar
- Volumen pršilke: 10L
- Uporaben volumen pršilke: 6L
- Pršilna cev: dolžina 47 cm
- Dolžina cevi: 1,3 m
- Šoba: Nastavljiva
- Napetost baterije: 18V LI-Ion

Vsebina komplet:
- 1 x IK Sprayer pršilka Foam 12
- 1 x Baterijski kopresor IK
- 1 x Baterija 18V Li-ion
- 1 x Polnilec
- 3 x Šobe za peno

Navodila za vzdrževanje:
Za daljšo življensko dobo razpršilke priporočamo, da po uporabi iz razpršilke spustite zrak. Vsake par dni, čez razpršilko spustite čisto vodo, da očistite vsa tesnila. Tesnila lahko enkrat na mesec tudi napršite z multifunkcijskim sprejem.


Povezani izdelki