P&S Double Black Xpress Interior Cleaner 3,8L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

PS-G1301

Nov izdelek

Čistilo za notranjost vozil

Več informacij

Moderno čistilno sredstvo za čiščenje notranjih površin kot so plastika, vinil, tekstil in usnje. Čistilo je pH nevtralno zato je varno za uporabo na vseh površinah. Je enostavno in prijetno za uporabo. Lahko se ga uporablja v kombinaciji z mikro krpo, ščetko ali čopičem. Površina je po čiščenju pripravljena za nanos zaščitnega oz. negovalnega premaza. Hitro in učinkovito odstranjuje vse vrste nesnag kot so maščobe, nikotin, olja,...

Navodila za uporabo:
Sredstvo lahko uporabljamo tako kot je ali pa ga redčimo z vodo v razmerju 1:1. Priporočamo, da pred uporabo sredstvo najprej preizkusite na skritem mestu. Izdelek nanesemo direktno na površino ali na mikrokrpo ter očistimo površino. Za odstranjevanje večje in trdovratnejše umazanije lahko sredstvo nanesete na krtačko ali čopič. Čistilo se na površini ne sme zasušiti. Po končanem čiščenju površino še enkrat obrišite s čisto in suho mikro krpo.

Varnostni napotki:
P102  Hraniti zunaj dosega otrok. 

Dodatki

Gipy Microfiber Maxi Combo pack 10/1
26,97 €
wishlist
Work Stuff Work Bottle 1L
5,97 €
wishlist

Povezani izdelki