3D Speed Dressing 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

777OZ16

Nov izdelek

Premaz za pnevmatike

Več informacij

3D Tire Shine je super svetleč in  dolgo obstojen premaz za pnevmatike izdelan na vodni osnovi. Zagotavlja globoko črno barvo pnevmatike in visoki sijaj na površini. Gelasta oblika zagotavlja dober oprijem na pnevmatiki v vseh vremenskih pogojih. Je zelo enostaven za uporabo. Pnevmatike učinkovito varuje pred zunanjimi vplivi, UV žarki, pokanjem in staranjem.

Prednosti:
- Premaz za pnevmatike z izjemnim visokim sijajem!
- UV zaščita ščiti pred oksidacijo in porjavenjem pnevmatike.
- Površino naredi globoko, temno črno in sijočo.
- Nemasten premaz 
- Preprosta aplikacija – hitro in uporabniku prijazno
- Suši se na dotik – ne postane magnet za umazanijo in prah.
- Vodoodporen sloj odbija dež in vodo
- Gosta, bogata formula prodre globoko v površino pnevmatik
- Formula na vodni osnovi se lahko uporablja na gumi, vinilu in celo prevlečenem usnju.
- Tehnologija Green Earth 3D – Biorazgradljiva, Prop 65 in V.O.C. skladen

Navodila za uporabo:
Za maksimalno obstojnost premaza pnevmatiko najprej dobro očistite in popolnoma posušite. Premaza nikoli ne nanašajte na mokro pnevmatiko ter na neposredni sončni svetlobi. Na penast aplikator nanesite manjšo količino gela ter ga dobro vtrite v površino. Po 2-3 minutah obrišite odvečno količino sredstva. Za še višji sijaj postopek ponovite.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Ogljikovodiki, C10-C13, n-alkani, izoalkani, ciklični, <2% aromatov. Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti … P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.



Povezani izdelki