3D GLW Series SIO2 Ceramic Matte Tire 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

353OZ16

Nov izdelek

Premaz za zaščito plastik in pnevmatik

Več informacij

Zagotavlja elementarno hidrofobno zaščito pred bledenjem, razpokami in razbarvanjem. Ohranite globok, temen premaz pnevmatik z dolgotrajnim hidrofobnim premazom z UV-zaščito naše formule.

Vstopite na področje vrhunske nege pnevmatik z rešitvijo 3D GLW Series SiO2 Ceramic Matte Tire, ki presega običajna pričakovanja. Ta napredna formulacija zagotavlja vašim pnevmatikam neprimerljivo raven elementarne zaščite, ki kljubuje škodljivim učinkom bledenja, pokanja in razbarvanja. Ta revolucionarna rešitev za nego pnevmatik je zasnovana tako, da prenese najhujše vplive, in zagotavlja, da bodo vaše pnevmatike ostale nepopustljive pred uničujočimi vplivi časa in okolja. Ne glede na to, ali gre za močne sončne žarke ali obrabo na cesti, je ta izdelek neomajen varuh, ki ohranja celovitost videza in strukturno integriteto vaših pnevmatik.

Še bolj povzdignite estetiko svojih pnevmatik s subtilnim in prefinjenim pridihom elegance, ki ga ponuja naša formula. Ta revolucionarna rešitev za nego pnevmatik s keramiko SiO2 mat ne le ščiti vaše pnevmatike pred vremenskimi vplivi, temveč jim tudi daje globok in dostojanstveno temen videz. Rezultat je videz pnevmatik, ki izžareva občutek podcenjene prefinjenosti in zagotavlja matiran videz, ki mu ni para. Sprejmite trajno hidrofobno zaščito pred UV-žarki, ki spremlja to formulo in zagotavlja, da privlačnost vaših pnevmatik ostane nespremenjena tudi ob stalni izpostavljenosti elementom. Doživite vrhunec nege pnevmatik s pnevmatiko 3D GLW Series SiO2 Ceramic Matte, kjer se zaščita in estetika združita za trajen in imeniten zaključek.

Prednosti:
- Popolna zaščita pred elementarnimi vplivi
- Zaščita pred UV-žarki
- Suha na otip
- Globoka temna, mat površina

Navodila za uporabo:
Površino pred nanosom dobro očistite z namenskim čistilom za čiščenje pnevmatik in posušite. Izdelek vedno nanašajte na popolnoma suho površino. S penastim aplikatorjem nanesite premaz in pustite cca. 10 minut, da se popolnoma vpije. Po 10 minutah lahko nanesete še dodaten sloj, da povečate sijaj in odpornost.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.


Povezani izdelki