Chemical Guys HydroCharge Sealant 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


59,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,53 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 10,53 €
Odplačati želim čim prej
3 x 20,84 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 20,84 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

WAC23016

Nov izdelek

Zaščitni premaz na SiO2 osnovi

Tag:

Več informacij

Chemical Guys HydroCharge je revolucionaren zaščitni premaz, narejen na SiO2 osnovi kot večina keramičnih premazov. V nasprotju z tradicionalnimi keramičnimi premazi je HydroCharge dobavljiv v razpršilcu in je izjemno enostaven za nanos. Ščiti vozilo pred škodljivimi UVA in UVB žarki ter pred vodo in cestno umazanijo. Po nanosu potemni in doda globino barvi ter pušča briljanten sijaj. Obstojnost premaza je do 12 mesecev (ob ustreznem vzdrževanju). Primeren je za uporabo kot samostojni zaščitni premaz ali kot sredstvo za ohranjanje in obnovo keramičnih premazov.

Navodila za uporabo:
Vozilo pred nanosom dobro operite. Površino po potrebi spolirajte ali vsaj očistite z polirnim plastelinom in razmaščevalcem. HydroCharge vedno nanašajte na ohlajeno površino in ne na direktni sončni svetlobi. Za najboljše rezultate napršite HydroCharge na aplikator iz mikro vlaken (npr. Chemical Guys Workhorse Applicator) ter z križnimi gibi nanesite sredstvo na površino. HydroCharge lahko odstranite že po 30 sekundah, vseeno pa priporočamo, da ga odstranite šele po 1-2 minutah. Ostanek sredstva obrišite mehko, čisto in kvalitetno mikro krpo. Vozilo 2-3 ure po nanosu ne izpostavljajte zunanjim vplivom, vodi in umazaniji. Popoln izgled vozila in maksimalne hidrofobne sposobnosti premaza bodo vidne 24 ur po nanosu sredstva. Svetujemo redno pranje vozila z šamponom Chemical Guys Hydro Suds kateri obnavlja hidrofobne sposobnosti premaza.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte  z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstranit vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

ChemicalGuys-eu-WAC23016-chemical-guys-h

Dodatki

Chemical Guys VSS Scratch & Swirl Remover ...
29,97 €
wishlist
Chemical Guys Hydro Suds Ceramic Car Wash ...
28,97 €
wishlist

Povezani izdelki