Menzerna Medium Cut Polish 2500

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


13,95 € z DDV

Nov izdelek

Univerzalna polirna pasta

Tag:

Več informacij

Menzerna Medium Cut Polish 2500 je polirna pasta primerna za vse avtomobilske lake. Zagotavlja odlične rezultate le v enem koraku. Za seboj pušča visok sijaj, ob enem pa hitro in učinkovito odstranjuje poškodbe na površinah. Odstranjuje sledi papirje do stopnje 2500, lažje holograme in praske ter vodne sledi. Pri delu zagotavlja velik prihranek časa in dopušča napake pri delu. Pasta ne vsebuje silikonov, narejena je na vodni osnovi.

Na voljo v 250ml in 1000ml embalaži.

Navodila za uporabo:
Manjšo količino paste nanesite na srednje grobo polirno gobico. Pasto razmažite po površini, katero nameravate spolirati. Vključite polirni stroj, obrate nastavite na minimum in začnite s poliranjem. Površino vedno polirate v smereh gor in dol ter levo in desno. Med samim poliranjem večkrat preverite napredek. Ostanek paste obrišite z kvalitetnim razmaščevalcem, npr. CarPro Eraser. Po končanem poliranju priporočamo zaščito laka z Menzerna Sealing Wax APO 60 oz. katerim drugim voskom iz naše ponudbe.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
EUH 066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.

Povezani izdelki