Znižana cena!
Chemical Guys Bucket Wash kit

Chemical Guys Bucket Wash kit

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


45,97 € z DDV

-9,00 €

54,97 € z DDV

66OAK023

Nov izdelek

Komplet izdelkov za pranje vozila

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Več informacij

Komplet za kvalitetno pranje vozila vsebuje pet skrbno izbranih izdelkov za kvalitetno in brezkrbno ročno pranje vozila.

Vsebina kompleta:
- Chemical Guys vedro za pranje 13L
- Bucket barrier zaščitno mrežico za umazanijo
- Premium šampon Chemical Guys Mr. Pink
- Rokavico za pranje iz mikro vlaken MartinCox Wiggly
- Kvalitetno krpo za brisanje karoserije MartinCox Large Drying Towel

Chemical Guys Vedro za pranje 13L:
Chemical Guys vedro je eno izmed najtrpežnejših veder na tržišču. Izdelan iz odporne ABS plastike, kar zagotavlja, da pogosta menjava vedra ni potrebna. Prostornina vedra je 13L. Velikost omogoča uporabo z večino vložkov za vedra. Posebna oblika pa omogoča, da enostavno hranimo vedra enega v drugem in tako prihranimo pri prostoru.

Bucket Barrier:
Vložek za varno pranje vozil. Vložek vstavite na dno vedra za pranje vozil. Preprečuje nanos trdih delcev in ostale umazanije nazaj na vozilo. Tako je v vedru vedno čista voda, umazanija pa ostane na dnu. Premer vložka je 26cm. Opremljen s petimi luknjami, ki omogočajo enostavno odstranitev vložka iz vedra.

Rokavica za pranje Wiggly:
Dvostranska rokavica za pranje iz mikro vlaken. Sprednja stran je narejena iz daljših in odebeljenih mikro vlaken, zadnja stran pa je prevlečena z mrežico za varno odstranjevanje insektov. Zelo vpojna. Po uporabi jo lahko operete v pralnem stroju.

Krpa Large Drying Towel:
Velika, mikro krpa za varno brisanje vozil po pranju. Vpije veliko količino vode. Svilnati robovi preprečujejo nastanek prask na površini. Velikost krpe je 60 x 80 cm. Vzdrževanje: Krpo po uporabi operite v pralnem stroju brez uporabe mehčalca. Za čiščenje priporočamo detergent Chemical Guys Microfiber Wash. Krpo vedno sušite na svežem zraku, nikoli v sušilnem stroju.

Chemical Guys Mr. Pink Shampoo:
Chemical Guys Mr. Pink je najnovejša generacija šamponov za pranje vozil. Odlikuje ga izjemna moč čiščenja izjemna, ki ob enem prinaša sijaj na očiščeni površini. Brez kakršnih koli težav odstranjuje najtrdovratnejšo umazanijo. Zaradi izjemne moči razgrajevanja delcev, šampon le speremo z vozila, kar preprečuje poškodbe površine. Deluje z izredno močjo na osnovi polimernih delcev, ki se sproščajo v obliki mehurčkov.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. Vsebuje: Dodecilbenzensulfonska kislina. Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči. P301 + P310 + P330 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Izprati usta. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. P305 + P351 + P310 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


Povezani izdelki