3D GLW Series Carpet & Upholstery Wash 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

350OZ16

Nov izdelek

Odstranjevalec neprijetnih vonjav

Tag:

Več informacij

Čistilo za tepihe in tekstilne površine serije 3D GLW se odlikuje kot izjemno zmogljiv odstranjevalec madežev, zasnovan za odpravljanje tudi najbolj trdovratnih sledi, umazanije in nečistoč, ki so globoko vtisnjeni v tepihe in tekstil. Njegova močna formula prodre globoko v vlakna, učinkovito zajame in odstrani trdovratne madeže ter za seboj pusti obnovljeno in temeljito čisto površino. To čistilo odlikuje vsebnost elitnih encimov za odpravljanje neprijetnih vonjav, ki presegajo zgolj prikrivanje neprijetnih vonjav. Namesto tega delujejo pri izvoru problema, uničijo vonjave pri viru in jih nadomestijo z osvežujočim in čistim vonjem, ki poživi celotno območje. To dvojno delovanje zagotavlja, da površine niso le čiste in brez madežev, temveč tudi sveže in prijetno dišijo.

Poleg tega presega standardna čistila, saj uporablja specializirano tehnologijo, ki ne le čisti, temveč tudi pomlajuje in oživlja videz obrabljenih in pomanjkljivih tekstilnih površin. Z uporabo tega naprednega čistila lahko površinam vdihnete novo življenje, jim povrnete prvotno živahno barvo in jim zagotovite videz kot novim. S svojo neprimerljivo močjo izvabljanja madeže, s svojimi lastnostmi odpravljanja neprijetne vonjave.

Prednosti:
- Elitni odstranjevalec neprijetnih vonjav
- Izjemno zmogljiv odstranjevalec madežev
- Intenzivna moč čiščenja
- Nežno do tkanin, močno do madežev

Navodila za uporabo:
Površino pred čiščenjem posesajte. Nanesite čistilo direktno na površino in obrišite z vlažno mikro krpo ali posasajte z vodnim sesalcem. Po potrebi si lahko pomagate tudi s krtačko za tekstil. Pustite, da se čistilo posuši na svežem zraku. Po potrebi postopek ponovite. Po končanem čiščenju priporočamo še zaščito tekstila z Gyeon Q² FabricCoat zaščitnim premazom.

Varnostni napotki:
Nevarno: H315 Povzroča draženje kože H318 Povzroča hude poškodbe oči H373 Lahko povzroči poškodbe organov pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. P260 Ne vdihavati meglice, razpršila, hlapov. P264 Po rokovanju temeljito umijte roke, podlakti in obraz. P280 Nositi zaščitno obleko, zaščito za oči, zaščito za obraz in zaščitne rokavice. P302+P352 Na koži: Izperite z veliko vode. P305+P351+P338 Če pride v oči: Več minut previdno izpirati z vodo. Odstranite kontaktne leče, če so prisotne in jih je enostavno odstraniti. Nadaljujte z izpiranjem. P310 - Takoj pokličite center za zastrupitve ali zdravnika. P314 - Če se slabo počutite, poiščite zdravniško pomoč. P332+P313 - Če pride do draženja kože: Poiščite zdravniško pomoč. P362+P364 - Snemite onesnažena oblačila in jih pred ponovno uporabo operite. P501 Vsebino/posodo odvrzite na zbirno mesto za nevarne ali posebne odpadke v skladu z lokalnimi, regionalnimi, nacionalnimi in/ali mednarodnimi predpisi.

Povezani izdelki