Auto Finesse Iron Out 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

IO500

Nov izdelek

Čistilo za zračno rjo in platišča

Več informacij

Auto Finesse Iron Out je učinkovito čistilo za odstranjevanje zračne rje in zavornega prahu. Sredstvo reagira ob stiku z depozitom in se obarva (vijolično). Sredstvo je pH nevtralno in ne povzroča nikakršnih poškodb na površini. Primeren je za uporabo na vseh zunanjih površinah, laku, platiščih, steklih in celo plastiki. Zelo enostaven za uporabo, le napršite, počakate da reagira in sperete z vodo.

Navodila za uporabo:
Sredstvo, v zmerni količini, napršite na površino. Počakajte, da se sproži reakcija (sredstvo se obarva). Sperite z vodo. Za odstranjevanje težjih onesnaženj si lahko pomagate tudi z polirnim plastelinom. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Natrijev merkaptoacetat.
Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P280 Nositi zaščito za oči. P301 + P330 + P331 PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki