Menzerna Heavy Cut Compound 400

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


13,95 € z DDV

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Category: Grobe paste.
Tag:

Več informacij

Menzerna HCC400 je groba polirna pasta z visokim sijajem, ki odstrani sledi brusnega papirja 1200, oksidacijo in in večje praske in ob tem ustvarja visoki sijaj površine, ki sicer ni običajen za grobe polirne paste. Lahko jo uporabljamo na vseh barvah in je vsestranska. Deluje na vseh površinah. Primerna za strojno poliranje. Narejena na vodni osnovi brez silikonov, kar omogoča enostavno čiščenje površine po uporabi. Deluje hitro in učinkovito. Uporabljamo v kombinaciji z grobimi polirnimi gobicami.

Na voljo v 250ml in 1000ml embalaži.

Navodila za uporabo:
Manjšo količino paste nanesite na grobo polirno gobico. Pasto razmažite po površini, katero nameravate spolirati. Vključite polirni stroj, obrate nastavite na minimum in začnite s poliranjem. Površino vedno polirate v smereh gor in dol ter levo in desno. Med samim poliranjem večkrat preverite napredek. Ostanek paste obrišite z kvalitetnim razmaščevalcem, npr. CarPro Eraser. Za popolno obnovo površine površino spolirajte še z srednjo pasto Menzerna Medium Cut Polish 2500 ter fino Super Finish 3500. Po končenem poliranju priporočamo še zaščito površine z katerim izmed zaščitnih premazov.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Vsebuje: ogljikovodiki, C10-C13, n-alkani, izoalkani, cikloalkani, aromati. Nevarno: H372 Lahko škoduje preko osrednjega živčnega sistema pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. Vrsta izpostavljenosti: vdihavanje/Inhalacija. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P314 Ob slabem počutju poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


Povezani izdelki