3D GLW Series SIO2 Ceramic Wax 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

346OZ16

Nov izdelek

Vosek za zaščito vozil

Category: Keramični voski.
Tag:

Več informacij

Vstopite v prihodnost nege vozila s keramičnim voskom serije 3D GLW, izdelkom, ki spreminja pravila igre in je zasnovan tako, da na novo opredeljuje videz in zaščito vašega avtomobila. Ta vosek ponuja več kot le sijaj; zagotavlja lahkoten in izjemno gladek nanos ter vaše vozilo v trenutku spremeni v nad svetlečo mojstrovino. Ko ga obrišete in odstranite, ne ustvarjate le vizualnega spektakla, temveč dodajate tudi robustno plast zaščite SIO2 Ceramic. To ni navaden vosek; to je zaščita pred vremenskimi vplivi. Dež, vodni madeži, umazanija in cestna umazanija se bodo zaradi hidrofobne moči te napredne formule odbili.

Prednosti pa se ne končajo pri estetiki in zaščiti. Keramični vosek serije 3D GLW gre še dlje, saj zapečati prozorni premaz vašega avtomobila pred neusmiljenimi napadi zunanjih vplivov. To je celovita rešitev, ki zagotavlja, da vaše vozilo ne bo le videti najbolje, temveč bo tudi odporno na vsakodnevne izzive. Rezultat je avto, ki se ponaša z dolgotrajnim sijajem in zaščito, kar priča o vaši predanosti njegovi negi in dolgoživosti. S tem izdelkom ne le voskate, temveč dolgoročno zaščitite sijaj in prozorni premaz svojega avtomobila.

Prednosti:
- Izjemno gladek sijajni finiš
- Enostaven nanos gela
- Vrhunska hidrofobna zaščita

Navodila za uporabo:
Priporočamo, da vozilo pred nanosom operete, posušite in razmastite. V kolikor je potrebno, ga tudi spoliranjte. Nanesite manjšo količino voska na penast aplikator in nanesite na površino. Obdelujte panel po panel. Po vsakem panelu vosek obrišite z mehko in svežo krpo iz mikrovlaken.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila.





Povezani izdelki