Znižana cena!
valetPro Foam Bucket kit

ValetPro Foam Bucket Wash kit

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


75,83 € z DDV

-22,00 €

97,83 € z DDV

66OAK025

Nov izdelek

Komplet Avtokozmetike za pranje vozila

Več informacij

Komplet za kvalitetno pranje vozila vsebuje pet skrbno izbranih, vrhunskih izdelkov svetovno znanih proizvajalcov ValetPro in Chemical Guys za kvalitetno in brezkrbno ročno pranje vozila.

Vsebina kompleta:
- Chemical Guys vedro za pranje 13L
- Bucket barrier zaščitno mrežico za umazanijo
- Rokavico za pranje iz mikro vlaken MartinCox Wiggly
- Kvalitetno krpo za brisanje karoserije MartinCox Large Drying Towel
- Kwazar Venus Super Foamer 2L
- ValetPro Poseidon Advanced Car wash 500ml
- ValetPro Ph Neutral SnowFoam 1000ml
- ValetPro Citrus Bling RTU 500ml

Chemical Guys Vedro za pranje 13L:
Chemical Guys vedro je eno izmed najtrpežnejših veder na tržišču. Izdelan iz odporne ABS plastike, kar zagotavlja, da pogosta menjava vedra ni potrebna. Prostornina vedra je 13L. Velikost omogoča uporabo z večino vložkov za vedra. Posebna oblika pa omogoča, da enostavno hranimo vedra enega v drugem in tako prihranimo pri prostoru.

Bucket Barrier:
Vložek za varno pranje vozil. Vložek vstavite na dno vedra za pranje vozil. Preprečuje nanos trdih delcev in ostale umazanije nazaj na vozilo. Tako je v vedru vedno čista voda, umazanija pa ostane na dnu. Premer vložka je 26cm. Opremljen s petimi luknjami, ki omogočajo enostavno odstranitev vložka iz vedra.

Rokavica za pranje Wiggly:
Dvostranska rokavica za pranje iz mikro vlaken. Sprednja stran je narejena iz daljših in odebeljenih mikro vlaken, zadnja stran pa je prevlečena z mrežico za varno odstranjevanje insektov. Zelo vpojna. Po uporabi jo lahko operete v pralnem stroju.

Krpa Large Drying Towel:
Velika, mikro krpa za varno brisanje vozil po pranju. Vpije veliko količino vode. Svilnati robovi preprečujejo nastanek prask na površini. Velikost krpe je 60 x 80 cm. Vzdrževanje: Krpo po uporabi operite v pralnem stroju brez uporabe mehčalca. Za čiščenje priporočamo detergent Chemical Guys Microfiber Wash. Krpo vedno sušite na svežem zraku, nikoli v sušilnem stroju.

Kwazar Venus Super Foamer 2L
Venus Super Foamer je ročni penomat z prostornino 2L, za nanos penečih detergentov. Primeren je za nanos predpranja, čiščenje platišč, motornih prostorov in ostalih mest. Prednost penomatov je, da ustvarjajo gosto peno, ki ne odteče ampak se obdrži na površini. Čistilo tako pride do večjega izraza, čiščenje pa je enostavnejše. Penomat deluje pod pritiskom, delovni tlak je 3 bare. Opremljen z ventilom za izpust zraka. Narejen je iz masivne plastike.

Valetpro Advanced Poseidon Car Wash
Advanced Poseidon Car Wash je šampon za ohranjanje zaščite in sijaj. Mešanica kationov in polimerov omogoča enostavno in učinkovito odstranjevanje umazanije. Ko vozilo sperete pa na njem ostane zaščitni sloj, ki zagotavlja visok sijaj in zaščito pred zunanjimi vplivi. Ta sloj tudi podaljšuje življensko dobo predhodno nanešenih voskov ali sealantov. Šampon je primeren za ročno pranje vozil in je enostaven za izpiranje. Je koncentriran in ga je pred uporabo potrebno zredčiti z vodo.Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH208 Vsebuje metilklorosotiazolinon Lahko povzroči alergijski odziv.ValetPro Ph Neutral SnowFoam

ValetPRO pH Neutral Snow Foam je nevtralen, visoko peneč detergent za predpranje vozil s pomočjo penilnikov. Ne vpliva na predhodno nanešene voske, sealante ali ostale zaščitne premaze. Ustvarja gosto peno, ki se obdrži na površini vozila. Odličen detergent za odstranjevanje cestne umazanije in ostalih depozitov pred ročnim pranjem vozila. Sredstvo je visoko koncentrirano. Primeren za uporabo tako v ročnih penilnikih kot tudi v foam lance-ih.
EUH208 Vsebuje metilklorosotiazolinon Lahko povzroči alergijski odziv.

ValetPro Citrus Bling RTU

pospeševalec sijaja na osnovi carnauba voska. Je zagotovo eden izmed najuporabnejših detailing izdelkov na trgu. Primeren je za povečevanje sijaja na laku, platiščih, ustvarjanje zaščite, za odstranjevanje lažje umazanije ali kot lubrikant za polirni plastelin. Primeren je za uporabo na vseh zunanjih površinah, tudi kromu in steklih. Posebna mešanica carnauba voska in silikonske emulzije omogoča enostaven nanos in še lažje odstranjevanje. Sredstvo je že pripravljeno za uporabo, za uporabo v kombinaciji s polirnim plastelinom pa ga lahko zredčite z vodo.
Pozor:H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH 208 – Vsebuje: 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on Lahko povzroči alergijski odziv.