Colourlock Elephant Leather Preserver 125ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,95 € z DDV

924346

Nov izdelek

Krema za poživitev usnjenih površin

Category: Nega usnja.
Tag:

Več informacij

Elephant Leather Preserver je negovalno zaščitna krema za usnje, ki ustvarja hidrofoben (ne prepušča vode) učinek. Je praktično brez vonja. Zelo enostavna za nanos in uporabo. Je tehnološko napreden izdelek, ki je primeren za zaščito torb, čevljev, motoristične opreme in restavriranje usnja. Narejena je iz 100% sintetičnih sestavin, pH nevtralna ter ne vsebuje nikakršnih živalskih maščob in kislin. Lahko uporabljate na različne načine:

- Primerna za odstranjevanje prask in sledi nohtov na voskanem ali naoljenem usnju. Krema nahrani, osveži in obnovi zbledele barve.
- Odlična za ustvarjanje vodo odbojnega sloja na motorističnih jaknah in usnju. Krema omehča, navlaži, konzervira ter preprečuje nastanek plesni.
- Poživi dolgočasne in zbledele barve. Odlična je za uporabo na plovilih in ostalih usnjenih površinah, ki so izpostavljene vodi in vlagi.
- Primerna za obnovo in mehčanje starega usnja in redno vzdrževanje usnjenih sedežev, armaturnih plošč in volanov v avtomobilizmu.

Navodila za uporabo:
Elephant Leather Preserver nanašajte na površino z mehko in čisto krpo. Z krožnimi gibi kremo vtrite v usnje. Da povečate vpojnost kreme, priporočamo, da površino pred nanosom rahlo segrejete (v kolikor jo nanašate na avtomobilske sedeže, vozilo za par minut izpostavite soncu). Pustite, da se krema popolnoma vpije in posuši.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. P102 Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki