3D Metal Polish 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

602OZ16

Nov izdelek

Polirna pasta za kovine

Category: Paste za kovine.
Tag:

Več informacij

3D Metal Polish je polirna moderna pasta formulirana posebno za obnovo sijaja obrabljenih in oksidiranih aluminjastih ter kovinskih površin. Pasta je primerna za za ročno in strojno uporabo. Odlična je za obnovo izpušnih cevi, platišč in vse ostalih kovinskih površin. Uporaba paste je sila enostavna. 

Prednosti:
- Deluje na vseh kovinah – aluminiju, zlatu, medenini, srebru, bakru, magneziju,...
- Zmogljiva formula hitro odstrani dolgoletno oksidacijo.
- Uporabljajte kot ultra fino loščilo za občutljive kovinske površine, kot je nakit.
- Nanašamo ročno ali strojno, vključno z orbitalnimi in rotacijskimi polirnimi stroji.
- Hibridna formula omogoča dober nadzor poliranja.
- Ne vsebuje amoniaka ali drugih močnih kemikalij ali topil.
- Zelena tehnologija, okolju prijazna, Prop 65 in V.O.C. skladen.

Navodila za uporabo:
Ročni nanos: Nanesite manjšo količino paste na mikro krpo. Polirajte površino dokler ne dosežete sijaja. Ostanek paste obrišite z mikro krpo.
Strojni nanos: Nanesite manjšo količino paste na penasto ali volneno gobico oz. polirno kroglico. Polirajte do sijaja. Ostanek paste obrišite z mikro krpo. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
Nevarno: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P330 Izperite usta. P301+P312 PRI ZAUŽITJU: Če se slabo počutite, pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki embalažo izdelka ali etiketo. P102 Hraniti izven dosega otrok. P103  Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. P264 Po uporabi temeljito umijte roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz/zaščito za sluh.  P337+P313 Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P332+P313 Če pride do draženja kože: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P362+P364 . Slecite kontaminirana oblačila in jih operite pred ponovno uporabo.  P305+P351+P338  PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in jih je enostavno narediti. Nadaljujte z izpiranjem.  P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki