Nov
Rupes XC-1 Marine One Step

Rupes One Step Cut&Finish Marine Polishing Compound 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

9.XC1

Nov izdelek

Enostopenjska polirna pasta za navtiko

Category: Polirane paste.
Tag:

Več informacij

XC-1 Marine je visoko zmogljiva polirna pasta za korekcijo in končno obdelavo v enem koraku, primerna za vsako vrsto površine v navtičnem programu: gelcoat, barva in kompozitni materiali. Z lahkoto odstrani sledi brušenja do P1500, hkrati pa zagotavlja visok sijaj površine. Zaradi svoje enostavnosti zagotavlja, da delo opravimo v krajšem času in z manj napora. XC-1 Marine ne silikona. Povrne sijaj gelcoat površin in močno poškodovanih ali oksidiranih lakov, tako na temnih kot svetlih barvah, z impresivno učinkovitostjo. Poleg tega ga je mogoče uporabiti za poliranje popolnoma nove površine za dodaten sijaj.

Navodilo za uporabo:
Pasto nanašajte na čisto, suho in ohlajeno površino. Na merino, grobo ali srednje grobopolirno gobico nanesite dve do tri kapljice paste, v velikosti graha, in z ugasnjenim strojem razmažite po površini. Vklopite stroj in začnite polirati z nizkimi obrati. Nato polirajte s srednjimi obrati oz. visokimi (odvisno od stanja površine) dokler na površini ne ostane le oljnat film. Ostanek paste nato obrišite z mehko in kvalitetno mikro krpo.