Rupes XC-2 Extra Cut Compound 1Kg

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


59,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,53 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 10,53 €
Odplačati želim čim prej
3 x 20,84 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 20,84 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

9.XC2

Nov izdelek

Polirna pasta za navtiko

Category: Polirane paste.
Tag:

Več informacij

Rupesovo Pasto XC-2 lahko uporabljate tako z rotacijskimi kot tudi z dvostranskimi stroji in omogoča izjemno hitro popravljanje gelcoatov in drugih trdih industrijskih premazov. Rupes XC-2 Xtra Cut Compound v kombinaciji z penastimi ali volnenimi, omogoča hitro odstranjevanje materiala brez poslabšanja končnega videza. pasta deluje hitro in uinkovito, ter v najkrajšem možnem času omogoča izjemne rezultate. Xtra Cut Compound uporabite kot prvi korak po brušenju ali za odstranjevanje močnih poškodb barve in oksidacije.

Navodilo za uporabo:
Pasto nanašajte na čisto, suho in ohlajeno površino. Na merino, grobo ali srednje grobopolirno gobico nanesite dve do tri kapljice paste, v velikosti graha, in z ugasnjenim strojem razmažite po površini. Vklopite stroj in začnite polirati z nizkimi obrati. Nato polirajte s srednjimi obrati oz. visokimi (odvisno od stanja površine) dokler na površini ne ostane le oljnat film. Ostanek paste nato obrišite z mehko in kvalitetno mikro krpo.

Povezani izdelki