Soft99 Tire Black Wax 170g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

S9902015

Nov izdelek

Zaščitni vosek za pnevmatike

Več informacij

Soft99 Tire Black Wax je trd, črn vosek za zaščito in izboljšan izgled pnevmatik. Vosek je v nasprotju z primerljivimi izdelki izjemno obstojen in odporen na vodo in umazanijo. Poudari črno barvo pnevamatik in doda malenkosten satenast izgled. Ne masti in ne povzroča visokega sijaja. Enostaven za nanašanje s priloženim aplikatorjem. Vosek se popolnoma vpije v pnevmatiko in med vožnjo ne prši po vozilu.

Navodila za uporabo:
Pnevmatiko dobro operite z namenskim čistilom in popolnoma posušite. Vosek z priloženim aplikatorjem v pokrovčku enakomerno nanesete na pnevmatiko. Za večji sijaj lahko nanesete več slojev.

Varnostni napotki:
Nevarno: H228 – Vnetljiva trdna snov. H372 – Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 – Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz.

Povezani izdelki