Gyeon Q2 Tire 400ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,97 € z DDV

Q2TIRE400

Nov izdelek

Zaščitni SiO2 premaz za pnevmatike

Več informacij

Gyeon Q2 Tire je SiO2 zasnovan zaščitni premaz za pnevmatike, ki ne le, da zagotavlja zaščito temveč tudi ustvarja fantastičen izgled. V nasprotju z ostalimi premazi, kateri so ponavadi zasnovani na oljni osnovi in se le vsedejo na površino pnevmatike, Q2 Tire prodre skozi pore pnevmatike. Rezultat je bistveno daljša obstojnost, saj premaza ne odstranite s prvim pranjem. Površina po nanosu postane hidrofobna, kar pomeni, da odbija vodo in umazanijo, pnevmatika pa ostane čista dalj časa. Q2 Tire tudi izboljša izgled pnevmatike, površina dobi bogat satenast izgled, katerega lahko povečate z dodatnimi sloji premaza.

Prednosti:
- Odlična povezljivost premaza z pnevmatiko za bistveno daljšo obstojnost.
- Satenast izgled zaščitene pnevmatike
- Pnevmatika ne postane rjava
- Premaz lahko nanašate v večih slojih, s tem povečate obstojnost in sijaj
- 10-15ml je dovolj za zaščito enega kompleta pnevmatik

Navodila za uporabo:
Za dosego najboljšega rezultata mora biti površina popolnoma čista in suha. Pnevmatiko pred nanosom obrišite z razmaščevalcem Gyeon Q2M Prep. Le 2 pritiska na razpršilno glavo sta dovolj, da Q2M Tire nanesete na celotno pnevmatiko. Premaz nato enakomerno razmažite po površini pnevmatike. Premaz pustite, da se popolnoma posuši. Če želite process sušenja pospešiti in okrepiti premaz, lahko pnevmatiko segrejete z pistol na vroč zrak (minimalna temperature) ali fenom (maksimalna temperatura).

Varnostni napotki:
Vsebuje: destilati (nafta), hidrotretirani lahki; kerozin-neopredeljeno; Kompleksna kombinacija ogljikovodikov dobljena s tretiranjemnaftne frakcije z vodikom v prisotnosti katalizatorja.Sestoji iz ogljikovodikov, ki imajo številoogljikov pretežno v območju od C9 Nevarno: Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P301+P310 PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstranjevanje odpadnih snovi v skladu uradnimi predpisi.

Povezani izdelki