Gyeon Q²M Tire Cleaner 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,97 € z DDV

Q2MTC500

Nov izdelek

Čistilo za pnevmatike

Več informacij

Gyeon Q²M Tire Cleaner je specialno čistilo za čiščenje pnevmatik. Z lahkoto odstranjuje stare premaze in globoko vžrto umazanijo. Prodre globoko v pore pnevmatike ter zmehča trdovratno umazanijo, da jo lahko enostavno odstranite z visokotlačnim čistilcem. Varen je za uporabo na vseh vrstah pnevmatik, tudi tistimi z belim robom. Je odlična predpriprava pred nanosom novega premaza. Z predhodnim čiščenjem mu tako podaljšate življensko dobo.

Navodila za uporabo:
Pnevmatiko sperite z vodo in nanjo napršite Q²M Tire Cleaner. Priporočamo, da si pri čiščenju pomagate z krtačo ali ščetko s tršimi ščetinami. Pnevmatiko nato sperite z visokotlačnim čistilcem ali cevjo ter zaščitite z premazoma Q² Tire ali Q²M Tire Express.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Alkoholi C9-11, etoksilirani; Natrijev hidroksid. Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P330 + P331 PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. P303 + P361 + P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. P304 + P340 PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo pustiti v udobnem položaju, ki olajša dihanje. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P321 Posebno zdravljenje (glejte navodila na tej etiketi). P405 Hraniti zaklenjeno. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 5% - < 15%: neionske površinsko aktivne snovi; < 5%: anionske površinsko aktivne snovi, fosfonati, parfumi.

jedko.png

Povezani izdelki