Gyeon Q²M Tire Express 400ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

Q2MTE400

Nov izdelek

Premaz za pnevmatike

Več informacij

Gyeon Q²M Tire Express je enostaven premaz za pnevmatike, primeren za pogostejšo uporabo. V nasprotju z premazom Q² Tire, kateri pnevmatiko tudi zaščiti, je Q²M Tire Express primeren predvsem za povračanje sijaja. Premaz je zelo enostaven za nanos, pnevmatiki pa povrača svež, tovarniški izgled tudi po prevoženih več 100 kilometrih. Q²M Tire Express je primeren za nanos tako na mokro kot suho pnevmatiko.

Navodila za uporabo:
Pnevmatiko dobro operite z čistilom Gyeon Q
²M Tire Cleaner oz. katerim močnejšim razmaščevalcem. Ostanek čistila sperite z visokotlačnim čistilcem ter z aplikatorjem nanesite Q²M Tire Express še na mokro pnevmatiko. Premaz enakomerno razmažite ter pustite, da se popolnoma posuši.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki