Deturner Creamy Tire Dressing 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

DT12

Nov izdelek

Zaščitni premaz za pnevmatike

Več informacij

Gost premaz za pnevmatike in gumijaste dele. Površino impregnira, dodani SiO2 delci pa poskrbijo za zaščito površine. Premaz je narejen na vodni osnovi in ne vsebuje topil. Pnevmatiki povrne črn, satenast videz, kateri je ob pravilnem nanosu obstojen več tednov. Zaradi gostejše oblike je zelo enostaven za nanos.

Navodila za uporabo:
Za maksimalno obstojnost premaza svetujemo, da pnevmatiko pred nanosom gela dobro očistite z namenskim čistilom oz. močnim večnamenskim čistilom. Premaz vedno nanašajte na suho pnevmatiko. Nanesite manjšo količino premaza na aplikator za pnevmatike ter v tankem sloju nanesite na površino. Pustite cca. 20 minut, da se premaz popolnoma vpije. V kolikor želite doseči večji sijaj pnevmatike lahko nanesete še dodaten ali dva sloja premaza.

Varnostni napotki:
Nevarno: H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Povezani izdelki