CarPro Retyre 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

CQRET500

Nov izdelek

Čistilo za pnevmatike

Več informacij

Še ena zadnjih kreaciji podjetja CARPRO.  Retyre je izjemno učinkovito čistilo za čiščenje pnevmatik vašega vozila. Odličen za odstranjevanje starih premazov in vseh vrst umazanije iz gumijastih površin. Po čiščenju bo pnevatika kot nova in pripravljena za nanos zaščitnih sredstev kot so Carpro Perl ali CarPro BlackOut.  Vsi premazi za pnevmatike, delujejo precej dlje in so bistveno bolj obstojni v kolikor je površina na katere jih nanašamo popolnoma čista in pripravljena. Specialna kombinacija unikatnih sestavin in čistilne pene omogoča intenzivno čiščenje in prodiranje v globino, ter tako maksimalne rezultate. 

Navodila za uporabo:
Pnevmatiko najprej dobro speremo z vodo ter na to nanjo napršimo Carpro Retyre in pustimo da nekaj časa učinkuje. Priporočamo, da si pri čiščenju pomagate s krtačo ali ščetko s tršimi ščetinami. Pnevmatiko nato sperite z visokotlačnim čistilcem ali vrtno cevjo. Po čiščenju priporočamo, da pnevmatiko zaščitite z ustreznim premazom za pnevmatike. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: Alkoholi C9-11, etoksilirani; Natrijev hidroksid. Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P330 + P331 PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. P303 + P361 + P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. P304 + P340 PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo pustiti v udobnem položaju, ki olajša dihanje. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P321 Posebno zdravljenje (glejte navodila na tej etiketi). P405 Hraniti zaklenjeno. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 5% - < 15%: neionske površinsko aktivne snovi; < 5%: anionske površinsko aktivne snovi, fosfonati, parfumi.

jedko.png

Dodatki

Mothers Contured Tire Brush
8,97 €
wishlist
Chemical Guys Induro Tire Brush
18,97 €
wishlist
Maxshine Tyre Scrubing brush
6,97 €
wishlist
Gyeon Q2M Tire Brush
3,97 €
wishlist

Povezani izdelki